BUDOVANIE A PREVÁDZKA AREÁLOV
PRE KOLESOVÉ ŠPORTY

Naším cieľom je umiestniť pumptrackovú dráhu do každého mesta. Veríme, že týmto krokom môžeme vytvoriť bezpečný priestor na trénovanie pre všetkých, ktorí milujú kolesové športy. Predstavte si, že každý mladý cyklista, skateboardista alebo kolobežkár bude mať miesto, kde môže bezpečne trénovať, zlepšovať svoje zručnosti a tráviť čas na čerstvom vzduchu. Nie je to len o športe, ale aj o vytváraní komunít a miest, kde sa ľudia môžu stretávať a podporovať sa navzájom.

Umiestnenie pumptrackových dráh v mestách by malo aj ďalší pozitívny efekt. Pomohlo by to rozvoju kolesových športov na Slovensku. Predstavte si, že by sme mohli mať viac talentovaných športovcov, ktorí by reprezentovali našu krajinu na medzinárodných súťažiach. Tieto dráhy by mohli byť miestom, kde by sa rodili budúci šampióni, ale aj miestom, kde by si ľudia mohli len tak pre radosť zašportovať. Každý z nás vie, aké dôležité je mať miesto, kde sa môže venovať svojmu koníčku a kde môže rozvíjať svoje schopnosti.

Okrem športového rozvoja by sme týmto projektom prispeli aj k zdravšiemu životnému štýlu. V dnešnej dobe, keď je sedavý spôsob života čoraz bežnejší, je dôležité podporovať aktívny pohyb. Pumptrackové dráhy by mohli byť miestom, kde by sa ľudia mohli venovať fyzickej aktivite, zlepšovať svoju kondíciu a zároveň sa zabávať. Je to skvelý spôsob, ako motivovať ľudí, aby sa viac hýbali a trávili menej času pred obrazovkami.

Aby sme tento ambiciózny cieľ mohli naplniť, hľadáme partnerov a kompetentných ľudí, ktorí nám pomôžu. Potrebujeme podporu od miestnych samospráv, podnikateľov a všetkých, ktorí veria v tento projekt. Spolu môžeme vytvoriť niečo úžasné, čo bude mať dlhodobý pozitívny vplyv na naše komunity. Každý príspevok, každá myšlienka a každá pomocná ruka je pre nás nesmierne cenná.

Predstavte si, ako by vyzeralo vaše mesto s pumptrackovou dráhou. Predstavte si deti a dospelých, ktorí sa na nej zabávajú, trénujú a zlepšujú svoje schopnosti. Predstavte si, ako by sa vaše mesto stalo miestom, kde sa ľudia stretávajú, aby spolu trávili čas a podporovali sa navzájom. Toto je naša vízia a veríme, že spoločne ju môžeme zrealizovať.

Takže, ak máte záujem o tento projekt, ak máte nápady alebo zdroje, ktoré by nám mohli pomôcť, neváhajte nás kontaktovať. Spolu môžeme dosiahnuť veľké veci a vytvoriť niečo, na čo budeme všetci hrdí. Tešíme sa na spoluprácu a na to, že spoločne vytvoríme lepšie a zdravšie prostredie pre všetkých.

Ako celý proces prebieha? 

Výber lokality a príprava návrhu

Prvým krokom v celom procese je výber vhodnej lokality. Tento krok je nesmierne dôležitý, pretože lokalita určuje základné parametre celého projektu. Keď si vyberiete lokalitu, my začneme pracovať na príprave návrhu. Tento návrh nie je len obyčajný plán, ale komplexný dokument, ktorý zahŕňa všetky aspekty budúceho parku. Zároveň pripravíme aj predbežnú cenovú ponuku, ktorá vám poskytne predstavu o finančných nákladoch spojených s realizáciou projektu.

Individuálny prístup a jedinečnosť parku

Pri každom projekte volíme individuálny prístup riešenia. Chápeme, že každý park by mal byť jedinečný a mal by odrážať charakter a potreby danej lokality. Preto sa snažíme, aby každý náš projekt bol originálny a unikátny. Avšak, jedinečnosť nie je jediným kritériom. Dbáme predovšetkým na funkčnosť parku. Park musí byť nielen esteticky príťažlivý, ale aj praktický a funkčný pre všetkých návštevníkov.

Spolupráca s renomovanými architektmi

Projektovanie prebieha v úzkej spolupráci s renomovanými architektmi. Títo odborníci majú bohaté skúsenosti a vedia, ako zhmotniť vaše predstavy do reálneho a funkčného dizajnu. Ich odborné znalosti a kreatívne riešenia zaručujú, že výsledný projekt bude nielen krásny, ale aj praktický a udržateľný.

Dodanie kompletnej dokumentácie

Samozrejmosťou je dodanie kompletnej dokumentácie k stavbe. Táto dokumentácia zahŕňa rôzne aspekty projektu, ako sú architektúra, geodetické zamerania územia, vizualizácie, inžiniering, realizačný projekt a výkaz výmer. Každý z týchto dokumentov je dôležitý pre úspešnú realizáciu projektu a zabezpečuje, že všetky práce budú prebiehať podľa plánu a v súlade s predpismi.

Realizácia a odborný stavebný dozor

Následne, na základe podrobnej cenovej ponuky, zrealizujeme a dodáme kompletnú stavbu. Tento proces zahŕňa všetky stavebné práce, od prípravy terénu až po konečné úpravy. Okrem toho zabezpečujeme aj odborný stavebný dozor, ktorý dohliada na kvalitu a správnosť vykonávaných prác. Týmto spôsobom zaručujeme, že výsledný park bude spĺňať všetky stanovené požiadavky a bude bezpečný a funkčný pre všetkých návštevníkov.

Tešíme sa na spoluprácu!

Na záver by sme chceli vyjadriť našu radosť a očakávanie z budúcej spolupráce. Veríme, že spolu dokážeme vytvoriť niečo výnimočné a prínosné pre komunitu. Tešíme sa na vaše nápady a predstavy, ktoré spoločne premeníme na realitu.

Týmto spôsobom prebieha celý proces od výberu lokality až po finálnu realizáciu a dodanie parku. Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli a zabezpečili, že váš projekt bude úspešný a splní všetky vaše očakávania.



PROCES VÝSTAVBY



ZAMERANIE ÚZEMIA


VIZUALIZÁCIE


INŽINIERING


REALIZAČNÝ PROJEKT





KIA Pumptrack

Žilina


KIA Pumptrack

Martin – Pltníky


Pumptrack

Čadca


KIA Pumptrack

Dolný Kubín


Pumptrack

Rohožník


Pumptrack

Pezinok