Prenájom modulárnej dráhy

Prenájom modulárnej dráhy je služba, ktorá prináša nový rozmer voľného času a zábavy pre všetkých nadšencov kolesových športov. Táto služba zahŕňa nielen samotný prenájom dráhy, ale aj kompletné služby spojené s jej montážou a demontážou. Naša ponuka ide ešte ďalej a zahŕňa aj požičovňu bicyklov, kolobežiek a prilieb, aby ste mali všetko potrebné vybavenie priamo na mieste. Okrem toho zabezpečujeme aj skúsených inštruktorov, ktorí vám pomôžu získať čo najviac z vášho zážitku.

Modulárna dráha, známa aj ako pumptrack, je skvelým riešením pre všetky vekové kategórie. Je navrhnutá tak, aby bola zábavná a prístupná pre všetkých – od detí až po dospelých. Jej univerzálnosť a prispôsobivosť znamenajú, že nikto nezostane nečinne stáť. Každý si nájde svoje miesto a môže si užiť jazdu na bicykli alebo kolobežke. Pumptrack je ideálny pre rodiny, skupiny priateľov alebo aj pre individuálnych nadšencov, ktorí hľadajú nové výzvy a zábavu.

Ak chcete svoju akciu posunúť na vyššiu úroveň, rozpumpujte ju spolu s nami! Naša ponuka zahŕňa aj možnosť dojednania účasti Filipa Polca, známeho profesionálneho jazdca a kouča. Filip Polc vám poskytne nielen koučovanie, ale aj exhibičnú jazdu, ktorá určite zaujme všetkých prítomných. Po jazde sa môžete tešiť na autogramiádu a fotenie s fanúšikmi, čo pridá vašej akcii ešte viac atraktivity a nezabudnuteľných momentov.

Naša služba je navrhnutá tak, aby bola čo najviac priateľská a prístupná. Chceme, aby ste sa cítili pohodlne a mali všetko, čo potrebujete pre skvelý zážitok. Preto sa snažíme poskytovať kompletný servis, ktorý zahŕňa nielen technické aspekty ako montáž a demontáž dráhy, ale aj všetko potrebné vybavenie a odbornú pomoc. Naši skúsení inštruktori sú tu pre vás, aby vám pomohli zlepšiť vaše zručnosti a užiť si jazdu na maximum.

Prenájom modulárnej dráhy je skvelou voľbou pre rôzne typy podujatí. Či už plánujete rodinný deň, firemnú akciu, športový turnaj alebo len chcete stráviť aktívny deň s priateľmi, pumptrack je ideálnym riešením. Jeho flexibilita a univerzálnosť zaručujú, že každý účastník si nájde svoje miesto a užije si skvelú zábavu.

Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený jazdec, pumptrack je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým úrovniam zručností. Naši inštruktori vám poskytnú potrebné rady a tipy, aby ste sa mohli zlepšovať a užívať si jazdu bezpečne a s istotou. A ak chcete zažiť niečo naozaj špeciálne, určite zvážte účasť Filipa Polca, ktorý svojimi skúsenosťami a zručnosťami pridá vašej akcii jedinečný rozmer.

V konečnom dôsledku, prenájom modulárnej dráhy je o vytváraní nezabudnuteľných zážitkov a radosti z pohybu. S našou pomocou a podporou môžete svoju akciu premeniť na skutočne výnimočný a nezabudnuteľný zážitok pre všetkých účastníkov. Tak neváhajte a rozpumpujte svoju akciu spolu s nami!




PRENÁJOM

Nemusíte sa o nič starať. Všetko zabezpečíme

POSTAVENIE DRÁHY

Dovoz, monťáž a demontáž dráhy

POŽIČOVNA

Požičovňa bicyklov, kolobežiek a prilieb

FILIP POLC

koučovanie, exhibičná jazda, autogramiáda a fotenie.