PUMPUJTE
S NAMI!

Jazda na pumptracku predstavuje ideálny základ pre fyzickú aktivitu pre deti aj dospelých. Hladká trať umožňuje jazdu nielen na bicykloch, ale aj na kolobežkách, skateboardoch či korčuliach. Okrem zábavy si takto počas jazdy osvojíte cenné technické zručnosti a rozvíjate svoju celkovú telesnú kondíciu.




Prenájom modulárnej dráhy


Nemusíte sa o nič starať. Postaráme sa o bezproblémovú montáž aj demontáž, zabezpečíme požičovňu bicyklov, kolobežiek aj prilieb a k dispozícii vám budú aj skúsení inštruktori. Vy sa tak môžete naplno venovať zábave a nezabudnuteľným zážitkom!


PRENÁJOM


Projektovanie a výstavba


Naším zámerom je vybudovať pumptrackovú dráhu v každom meste, čím vytvoríme bezpečné miesto na tréning, podporíme rozvoj kolesových športov na Slovensku a prispejeme k zdravšiemu životnému štýlu. Hľadáme partnerov a odborníkov, ktorí nám pomôžu tento cieľ dosiahnuť.


STAVBY DRÁH


Aktivity s Filipom


Ponúkame individuálne tréningy na mieru, pre všetky vekové aj výkonnostné kategórie jazdcov ale aj skupinové pojazdy s koučingom zamerané na základné techniky jazdy , Naučte sa ovládať svoj bicykel pod vedením Filipa Polca.


VIAC INFO…


Individuálny tréning XC,Pumptrack, Enduro, Downhill

Tréningy zahŕňajú rôzne typy terénu, od hladkých a rýchlych ciest až po náročné a technické stúpania a zjazdy.

Cyklojazdy pre skupiny

Naše tréningy sú navrhnuté tak, aby vyhovovali všetkým úrovniam zručností, od začiatočníkov až po pokročilých jazdcov.

Videošou Citydownhill s diskusiou, autogramiada

Videošou Citydownhill s diskusiou, autogramiada a fotenie s fanúšikmi

Category filter:AllFotoVideo
No more posts

Pumptrack team

Naším poslaním je aby mali obyvatelia pumptrackovú dráhu k dispozícii v každej obci. Intenzívne na tom s Filipom Polcom pracujeme už od roku 2014, kedy sme. priniesli Pumptrack na Slovensko. S modulárnou dráhou  organizujeme eventy na Slovensku a v Európe, kde   ľudom  prezentujeme čo je to pumptrack a kde si môžu vždy  ZADARMO, vďaka našim partnerom, zajazdiť s Filipom Polcom – majstrom sveta  v extrémnom zjazde na bicykli . Vďaka skúseným inštruktorom sa na dráhe deti  naučili v krátkej dobe jazdiť pumpovaním a zamilovali si pumptrack. Tak sa nám podarilo vytvoriť dopyt po pumptrackoch a teraz ho už chce mať každý. Od roku 2016 projektujeme a staviame Pumptrackové areály v rámci Slovenskej republiky. Pumptrack je riešenie pre veľkú skupinu ľudí, ktorí si radi zajazdia a vytrénujú celé telo . Športovisko, kde nachádzajú vyžitie kolobežkári,bajkeri ale aj korčuliari a jazdci na skateboarde.



FILIP POLC

DIZAJNÉR AREÁLOV A TRATÍ
OSOBNÝ TRÉNER
MAJSTER SVETA V MESTSKÝCH ZJAZDOCH
MAJSTER EURÓPY V ZJAZDE



JANA VASOVÁ

MANAGING DIRECTOR



Zochova Chata

Bikepark Pumptrack Slovakia


1087, 900 01 Modra-Piesok

0948 288 887

bayswater@kidsbclub.co.uk


Žilina

KIA Pumptrack Slovakia


Športový komplex 010 01 Žilina

0948 288 887

lakecamp@kidsbclub.co.uk


Martin

Kia Pumptrack Slovakia


Pltníky, 036 01 Martin

0948 288 887

kensington@kidsbclub.co.uk

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image